"DE Houten Hond" 

                                 Natuurvoeding voor hond & kat                                    Biologische en natuurlijke hondenvoeding, kattenvoeding & verzorging                                                 Vegan en vegetarische voeding en snacks                                              Grote keuze voor honden met allergie

                

                             Het ontstaan van "De Houten Hond"
                         Natuurvoedingswinkel voor hond en kat 

   
 
Kinderen van een van onze  klanten vinden het altijd een feest als ze hiernaartoe komen om in de "snoepwinkel voor de hond" gezonde kauwbotten en snacks en voeding voor hun trouwe kameraadje te mogen kiezen.
De jongste dochter vraagt dan altijd of ze mee mag naar  "de winkel met de houten hond" 

Menig hondenbezitter, ook van ver buiten onze regio, weet de enigszins verborgen winkel gevestigd  bij Hondentrimsalon Elswout in het Ramplaankwartier te vinden en combineert een strand of duinwandeling graag met een bezoek aan deze unieke natuurvoedingswinkel.

De winkel is herkenbaar aan de houten sculpturen in de etalage en in de  winkel, waar bij binnenkomst eerst je hond wordt begroet met een snackje(uiteraard puur natuur)om vervolgens rustig in de rondte gaat om een keuze te maken uit het grootste assortiment natuurlijk gedroogde kauwbotten, trainertjes hard en zacht, klein en groot, voor de kleinste pupjes tot de grootste schrokoppen, voor allemaal is wel iets geschikt. 

Commerciële merken vind je hier niet, wel 

De naam doet vermoeden dat er alleen voeding voor de hond verkocht wordt, niets is minder waar!
Ook voor onze geliefde katten en dus voor de kattenliefhebber hebben wij een mooi assortiment natuurlijke kattenvoeding. Greenheart, Yarrah, Nutram, Terra Faelis, Almo Nature....

De Houten Hond & hondentrimsalon Elswout  Ramplaan 48   2015GX Haarlem

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram